Karriär hos oss

Arbetet
Vi söker dig!

Vi är en modern arbetsplats med en spännande mix av medarbetare. De flesta av våra tjänster har en teknisk inriktning, där det förväntas att du har ett grundintresse för ny teknik och tjänster.

Då alla våra uppdragsgivare har olika och unika behov, marknader och målgrupper, har vi ett brett behov av kompetenser och profiler. Mångfald är en förutsättning för vår tillväxt och vi ser positivt på alla erfarenheter och individuella mål.


Dorotea
Vår arbetsplats i Dorotea

I Dorotea sitter vi centralt på Skolgatan 4, i det stora, vackra gula huset som en gång i tiden var Doroteas grundskola. Lokalerna är nyrenoverade och anpassade för vår verksamhet, senaste ombyggnaden gjordes 2011.

I huset finns, utöver de olika arbetsrummen, utbildningslokal, 2 kök och personalrum med soffor, spel- och mediehörna samt pingisbord. Vi har även dusch, bastu och vilorum med en öppen spis.


Dorotea
Att arbeta och bo i Dorotea

Från Datakompisen är det gångavstånd till affärer, restauranger, café med eget bageri, Hotell, även sporthall och simhall.

Som anställd på Datakompisen får du fri tillgång att simma, gå till gymmet, delta i pass med crosstrainers, step, mm

Mitt i samhället finns det en upplyst slalombacke som sponsras av Datakompisen, så det är fritt att åka där som anställd under öppettiderna. Utöver detta finns en fantastisk natur för fiske, jakt, bärplockning, vandringsleder, skoterleder och närheten till fjällvärlden.